petri.alanko@fomek.fi | +358 44 2900163 | Ma - Pe, 7.00 - 16.00
Alihankintaa ja koneistusta vuodesta 1997

Tietoa meistä

etusivu / yritys

Fomek Oy

Fomek Oy on vuodesta 1997 alkaen toiminut yrittäjävetoinen metallialan alihankintayritys, joka toimii Tammelassa Matintuomion teollisuusalueella. Yrityksen omistajat ovat vahvasti mukana tuotannossa sekä yrityksen uusien palveluiden kehittämisessä.

Vuosien saatossa meidän asiakkainamme on ollut kone- ja laitevalmistajia, kunnallisia yhtiöitä ja yhteisöjä, sisustus- ja rakennusalan yrityksiä sekä urheiluvälinevalmistajia. Heille olemme tarjonneet palveluita koneen osien valmistamisessa, asennuksissa ja käyttöönotoissa sekä huolloissa. Osien valmistukset ovat kattaneet kaikkea väliltä pienet koneistusosat ja isot hitsattavat runkokokoonpanot. Kokenut ja osaava henkilöstömme pystyy vastaamaan asiakkaidemme vaativiin haasteisiin.

yritys

Mitä teemme?

Nykyiseen palvelutarjontaamme kuuluu teräsrakennetyöt, hitsaustyöt (rst, alumiini ja teräs), koneistukset (CNC ja manuaali), karkaisut jä päästöt. Näiden palveluiden avulla pystymme tarjoamaan kattavan paketin tarpeidenne mukaisesti.

Palvelut

Arvot

Toimimme aina reilusti ja rehdisti. Toimimme yrittäjämäisellä asenteella. Otamme vastuuta ja tartumme toimeen. Osallistuminen sekä sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin ovat menestyksellemme tärkeitä.

Asiakaslähtöisyys

Panostamme toiminnassamme tehokkuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Haluamme asiakkaiden tuntevan, että kanssamme kannattaa toimia ja että pidämme sen minkä lupaamme.

Töitämme

Robotin tarttujan osia

RST-Keittiökalusteet

Tammelan Kunta

Teräsrunkoinen katos

Tammelan kunta

CNC-koneistusosia

RST-putkirunkoja

CNC-Koneistusosia